TEMPORANIA

Associació d'Educació Ambiental de la Selva

Temporània a la 2a Jornada participativa de l’Estany de Sils

Posted by temporania a Novembre 8, 2008

El proper 15 de novembre es farà la 2a Jornada participativa de l’Estany de Sils. Enguany Temporània farà una ponència: “La tortuga Poruga. Un nou material didàctic per a l’Estany de Sils”. En aquesta ponència, dos dels seus membres presentaran un quadern didàctic dirigit a alumnes de cicle inicial i mitjà de primària en el qual ha estat treballant l’Associació Temporània. Us animem a tots i totes a assistir a la Jornada on hi haurà moltes altres ponències interessants que giraran al voltant de l’espai de l’Estany de Sils, un valor natural del nostre poble que cal conservar i valorar.

Es pot trobar més informació de la Jornada a la pàgina web de l’Ajuntament de Sils (www.sils.cat). A continuació, informació addicional d’aquesta pàgina:


2a JORNADA DE L’ESTANY DE SILS

El proper dissabte 15 de novembre es celebrarà la 2a Jornada de l’Estany de Sils, eix principal del procés participatiu per a la gestió de l’Estany de Sils.

Tal i com es va consensuar a través del procés anterior, aquest any la jornada es centrarà en l’estudi i la recerca a l’Estany de Sils i l’educació ambiental als espais naturals.

Aquesta jornada, com l’any anterior, s’estructura en una primera part on experts ens plantegen la situació actual, i la problemàtica i les oportunitats de l’espai; a la tarda s’organitzen les taules de treball en les que es decidirà quines actuacions cal empendre respecte a aquestes temàtiques per a una correcta gestió de l’Estany.

Podeu descarregar el programa clicant aquí (format pdf)

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: