TEMPORANIA

Associació d'Educació Ambiental de la Selva

9è Concurs de fotografia Festa Major de Sils 2009

Posted by temporania a Agost 23, 2009

Un any més l’Associació d’Educació Ambiental de la Selva, Temporània, organitza el 9è Concurs de Fotografia Festa Major de Sils 2009

Hi ha quatre categories diferents:

  • Tema lliure en blanc i negre.
  • Tema lliure en color.
  • Patrimoni cultural de Sils.
  • Patrimoni natural de Sils.

Es poden presentar un màxim de 4 fotografies per persona, una per a cada tema, amb qualsevol tècnica o manipulació en els temes. Les obres han de tenir unes dimensions mínimes de 20×25 cm i ha d’estar muntada sobre un suport de cartolina blanca que faci 2 cm més per cada costat de l’obra. El suport no put dur marc, ni vidres i no pot excedir els 3 mm de gruix.

Cada fotografia ha de portar al darrera el DNI de l’autor, el títol de l’obra i el tema en què es concursa. S’ha d’adjuntar a dins un sobre tancat, amb el DNI al dors, el nom de l’autor, l’adreça, el telèfon i el correu electrònic.

Les obres es lliuraran al Centre d’Informació de l’Estany de Sils en horari de cap de setmana: dissabtes i diumenges de 10 a 14h amb data límit el 20 de setembre de 2009.

El jurat estarà format per 4 persones de Sils. El veredicte i lliurament de premis es farà el 25 de setembre a les 18.30h al Centre d’Informació on restaran les fotografies exposades fins el 18 d’octubre. L’horari d’obertura de l’exposició serà els caps de setmana i festius de 10 a 14h.

Hi haurà un premi per a cada categoria de 145€ i un petit obsequi per a tots els participants. Les obres premiades passaran a formar part de l’Arxiu Municipal amb dret a fer-ne ús. També passaran a formar part de l’Arxiu les fotografies dels tema de patrimoni. Les obres de tema lliure s’hauran de passar a buscar al Centre d’Informació en l’horari esmentat i a partir del 24 d’octubre. Si en un mes no s’ha fet, quedaran en propietat de l’Arxiu.

Els organitzadors es reserven el dret de resoldre casos no previstos i tindran cura de les fotografies, però no es faran responsables de danys fortuïts.

Més informació a les bases del concurs. Per qualsevol dubte podeu contactar per correu electrònic temporania@hotmail.com o al telèfon 669 349 548 (Elisabeth).

Us podeu descarregar les bases aquí.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
A %d bloguers els agrada això: