TEMPORANIA

Associació d'Educació Ambiental de la Selva

COMUNICAT DE TEMPORÀNIA EN RELACIÓ AL CONCURS DE FOTOS

Posted by temporania a Setembre 26, 2011

Davant les falses i injustes acusacions rebudes a través d’Internet cap a l’organització del Concurs de Fotos de Sils 2011 que porta a terme Temporània, l’entitat ha decidit emetre el següent comunicat:

– En primer lloc, demanar disculpes als afectats per l’error humà que ha passat aquest any. Temporània s’ha disculpat personalment amb totes les persones afectades i ha donat una solució en ocasions acceptada i en d’altres no.

– En segon lloc, desvincular l’activitat organitzada per Temporània de l’Ajuntament de Sils. Aquesta activitat està organitzada per l’entitat Temporània avalada per 7 anys d’existència que ha desenvolupat activitats en el poble de Sils en les quals mai hi ha hagut cap problema.

– En tercer lloc, dir que el Concurs de Fotos de la Festa Major de Sils ha estat organitzat en 7 ocasions per Temporània i mai hi ha hagut cap error. Enguany malauradament i per causes de factors humans s’ha produït aquest error al qual s’hi ha volgut donar solució el més ràpid possible.

– Finalment, puntualitzar quina ha estat la solució que ha donat l’entitat. S’ha donat l’oportunitat que les persones afectades puguin igualment exposar les seves fotografies enguany i que de cara a l’any vinent aquestes fotografies optin a concurs, ja que aquest any no han pogut. A més, es dóna l’oportunitat que l’any vinent les persones afectades presentin més fotografies de les estrictament permeses com a compensació per les molèsties.

Temporània en cap cas ha volgut esquivar la seva responsabilitat en aquest assumpte ni tampoc l’Ajuntament de Sils, però cal dir que aquesta activitat està organitzada per aquesta entitat d’educació ambiental de forma voluntària i com a col·laboració amb el poble de Sils. No es pot vincular en cap cas en assumptes polítics perquè és un concurs popular que no té cap transcendència en política tal com s’ha volgut fer veure. Temporània ha assumit la seva part de culpa i reitera que ha estat un error humà que considera que tothom pot entendre i que tothom en algun moment de la seva vida pot haver comés.

Deixa un comentari